Interieurbedrijf

"Wat ooit begon als een vakantieliefde groeide uit tot een interieurbedrijf waar meubelen op maat centraal staan."

 

Interieur op maat

Maatwerk van BuroBois omvat meer dan enkel de keuze van materiaal of kleur. Als jong & dynamisch bedrijf is het voor ons een must om jouw concept om te vormen tot een naadloze uitvoering.
Elke millimeter telt!

Technische Expertise

Met een achtergrond als ingenieur brengt onze zaakvoerder (Brecht D'Hulster) de technische expertise van BuroBois naar een hoger niveau. Zo denken we proactief mee met de klant om samen tot een uniek & haalbaar ontwerp te komen.

Vakmanschap
Precisie

Het vakmanschap van BuroBois staat voor de continue interactie tussen de professionele ervaring en deskundige machines. Zowel eenvoudige als de meer complexe concepten worden met de nodige precisie onder handen genomen.

Onze waarden

Buro Bois is een jong en groeiend bedrijf dat steeds openstaat voor nieuwe uitdagingen. Binnen onze bedrijfsvisie staan technische expertise, vakmanschap en precisie centraal. We streven naar een hoge klantentevredenheid en willen dit bereiken door:

Voorstelling

 

Team

De combinatie van professionele ondersteuning, menselijke kennis en externe partners zorgen voor een vlotte en doordachte teameffort.
Brecht

Brecht

Zaakvoerder

Toon

Toon

Schrijnwerker

 

Werken bij BuroBois?

Join our team! Bloeiende onderneming zoekt enthousiaste en ERVAREN BINNENSCHRIJNWERKER. Om ons team te versterken zoeken we een dynamisch persoon met oog voor detail en efficientie.
In een eerste fase werk je voornamelijk vanuit het atelier en sta je daarnaast ook in voor de plaatsing van het maatmeubilair bij klanten. Je ondersteunt de verdere uitbouw van Buro Bois en krijgt op termijn de mogelijkheid om het atelier te leiden en medewerkers aan te sturen.